Ohjelmatoimisto

Kylätie

Kylätie on uusi tuore suomenkielistä poprokkia iskelmävivahtein soittava artistiprojekti Seinäjoelta, jonka kappaleet pohjautuvat Etelä-Pohjanmaan seudulle ja pyörivät kesän, ihmissuhteiden ja elämänmakuisten tarinoiden ympärillä. Kappaleisiin voi kuitenkin samaistua joka puolella Suomea.

Se julkaisee ensimmäisen singlensä nimeltä ”Pohjanmaalle” 22.01.2021.

Kappaleen miksauksesta vastaa mm. 2020 Emma voittaja albumin miksannut Inka Uhmavaara Isolla Musicilla ja sen on masteroinut Henkka Niemistö Chartmakers Oy: lta.

Tilaa Kylätie mies ja kitara keikalle täältä:

syysrecords@gmail.com, +358 40 523 8370

Hinta: 240€ (sis. alv), 60 min setti/ tai sopimuksen mukaan (+ matkakustannukset)

https://linktr.ee/kylatiemusic

Marko Hokkanen

Marko Hokkanen on laulaja, kitaristi, lauluntekijä, tuottaja, joka on tehnyt tähän mennessä kaksi omaa albumia. Ensimmäisen Kaupunki Hukkuu albumin 2015 julkaistu single Mä Liitelen sai jonkin verran myös radiosoittoa. Suomenkielisiä kappaleita tämä alkoi kirjoittamaan 2013.

Aiemmin tämä on soittanut kitaraa, bassoa ja laulanut eri bändeissä, sekä tehnyt yli 50 keikkaa eri puolilla Suomea soittajana yhtyeissä. Keikkapaikoista tutuksi tulivat mm. Ruotsin laiva, Yo-talo, Henry’s Pub, Semifinal ja On the Rocks. Marko oli mm. Waltteri Torikan, Marita Taavitsaisen, kuin Anssi Kelan lämmittelijänä niin yhtyeissä, kuin soolona.

Yhtyeissä tämä teki yhteistyötä albumin tekemisen suhteen mm. tuottaja Jonas Olssonin (mm. Pyhimys, Vesterinen Yhtyeineen, Pauli Hanhiniemi, Kuumaa) kanssa.

2017 tulleen Kaupunki Hukkuu levyn rummuissa soittivat Anssi Nykänen ja bassossa Harri Rantanen, sen miksasi Speedy Saarinen ja masteroi Svante Forsbäck Chartmakers Oy:lta. Toisen 6.11.2020 tulleen ”Lähellä” albumin masteroi Mika Jussila Finnvoxilta.

Tilaa Marko Hokkanen mies ja kitara keikalle täältä:

syysrecords@gmail.com, +358 40 523 8370

Hinta: 240€ (sis. alv)/ 60 min setti/ tai sopimuksen mukaan (+ matkakustannukset)

Kuuntele täältä: