Ohjelmatoimisto

Kuva: Sofie Jokinen (2020)

Kylätie

Kylätie on suomenkielistä iskelmävivahteista poprokkia soittava artisti Seinäjoelta, jonka kappaleet kiertyvät ihmissuhteiden ja elämänmakuisten tarinoiden ympärille.

Se julkaisi ensimmäisen singlensä nimeltä ”Pohjanmaalle” 22.01.2021.

Kappaleen miksauksesta vastasi mm. 2020 Emma-voittaja-albumin miksannut Inka Uhmavaara Isolla Musicilla ja sen on masteroinut Henkka Niemistö Chartmakers Oy: lta.

Varaa Kylätien mies ja kitara keikka täältä:

syysrecords@gmail.com, +358 40 523 8370

https://linktr.ee/kylatiemusic

Kuva: Sofie Jokinen (2020)

Marko Hokkanen

Marko Hokkanen on laulaja, kitaristi, lauluntekijä, tuottaja, joka on tehnyt tähän mennessä kaksi omaa albumia. Ensimmäisen Kaupunki Hukkuu albumin 2015 julkaistu single Mä Liitelen sai jonkin verran myös radiosoittoa. Suomenkielisiä kappaleita tämä alkoi kirjoittamaan 2013.

Aiemmin tämä on soittanut kitaraa, bassoa ja laulanut eri bändeissä eri puolilla Suomea. Keikkapaikoista tutuksi tulivat mm. Ruotsin laiva, Yo-talo, Henry’s Pub, Semifinaali ja On the Rocks. Marko oli mm. Waltteri Torikan, Marita Taavitsaisen, kuin Anssi Kelan lämmittelijänä niin yhtyeissä, kuin soolona.

2017 tulleen Kaupunki Hukkuu levyn rummuissa soittivat Anssi Nykänen ja bassossa Harri Rantanen, sen miksasi Speedy Saarinen ja masteroi Svante Forsbäck Chartmakers Oy:lta. Toisen 6.11.2020 tulleen ”Lähellä” albumin masteroi Mika Jussila Finnvoxilta.

Varaa Marko Hokkasen mies ja kitara keikka täältä:

syysrecords@gmail.com, +358 40 523 8370

https://linktr.ee/markohokkanen